Prabangus „Monday Office“ taikosi į solidžius verslo atstovus: padeda kurti reputaciją

2018.07.01

Rubrikoje „Bendradarbystės erdvės“ šįkart rašome apie „Monday Office“. Kaip sako vienas „Monday Office“ komandos narių Rytis Zaloga, šiame aukštos klasės, prabanga pasižyminčiame co-workinge gerokai mažiau šurmulio, nei daugelyje kitų bendradarbystės erdvių, jis yra skirtas solidumo ieškantiems laisvai samdomiems specialistams ar mažoms stiprioms kompanijoms. Plačiau apie „Monday Office“ – šiame interviu. 

Rubriką „Bendradarbystės erdvės“ pristato laisvai samdomiems specialistams sukurta elektroninė apskaita „CFlow“ (išbandykite nemokamai čia).   

– Kaip ir kodėl kilo mintis sukurti bendradarbystės erdvę? Kiek laiko ji jau veikia?

– „Monday Office“ buvo kuriamas pagal boutique viešbučio koncepciją: privatesnė, išskirtinio interjero erdvė su didesniu dėmesiu kiekvienam bendruomenės nariui, kur teikiamos aukštesnio lygio paslaugos (nuo recepcijos iki konseržjė paslaugų). Ši erdvė duris atvėrė 2018 metų vasario mėnesį.

– Kur esate įsikūrę? Kokio dydžio jūsų patalpos? Koks jūsų darbo laikas?

– „Monday Office“ yra įsikūręs viename pažangiausių Lietuvos verslo centrų „Green Hall 2“ (Upės g. 23, Vilnius). Daugiau nei 400 kvadratinių metrų išskirtinio interjero bendradarbystės erdvėje yra du pasitarimų kambariai su konferencine vaizdo ir garso įranga, 13 uždarų biurų, poilsio zona, nuomininkų daiktų saugyklos, dokumentų spausdinimo zona, „Monday Office“ nariams įrengtas dušas. „Monday Office“ nariai į savo biurus gali patekti visą savaitę, 24 valandas per parą.

– Kuo, lyginant su kitomis bendradarbystės erdvėmis, esate išskirtiniai?

– „Monday Office“ – premium klasės bendradarbystės erdvė, skirta solidiems verslo atstovams ir konsultantams bei mažoms stiprioms kompanijoms ar specialioms didžiųjų įmonių komandoms. Čia nėra įprastoms bendradarbystės erdvėms dažno didelio triukšmo ir šurmulio, visose darbo vietose – natūrali dienos šviesa.

Pasižymime lankstumu – privačią biuro erdvę galime pasiūlyti ir 1 asmeniui, ir 12 žmonių komandai. Bendrųjų erdvių ir poilsio zonos interjeras yra įkvėptas art deco stiliaus – nuotaikingas ir gyvas. Jis sukelia kontrastą su minimalistine darbo studijų estetika, kur nėra dėmesį blaškančių elementų, o aplinka netrukdo susikaupti. Visose darbo studijose įrengti reguliuojamo aukščio stalai bei kėdės. Mėgstantiems aktyvų gyvenimo būdą, sportuojantiems ar į darbą atvykstantiems dviračiais įrengti dušai, kurie aprūpinti ir kosmetikos priemonėmis bei rankšluosčiais. Įspūdingas kavos aparatas, pirmadienio greet‘ai. „Monday Office“ komanda pasirūpina ne tik įprastais biuro rūpesčiais, bet ir kitais bendruomenės narių pageidavimais – galime užsakyti lėktuvų bilietus, suorganizuoti pietus ir taip toliau.

– Kiek vietų esate numatę „freelanceriams“? Kiek ir kokių sričių specialistų pas jus dirba dabar?

– Šiandien „Monday Office“ yra įsikūrę advokatai, nekilnojamojo turto konsultantai, fintech kompanijos skyrius, didelių kompanijų komandos. Savo bendruomenės narių neskirstome į „freelancerius“ ir „ne freelancerius“, todėl „Monday Office“ dominuoja privačios darbo studijos nuo 1 iki 4 darbo vietų.

– Kiek „freelanceriui“ kainuoja viena darbo vieta ir kas įskaičiuota į šią kainą?

– „Monday Office“ bendruomenės narystės abonementą galime pasiūlyti nuo 100 Eur/mėn. + PVM. Į šią kainą įskaičiuotos mažojo susitikimų kambario nuomos valandos, kopijavimo paslaugos, galimybė ribotą dienų skaičių naudotis nededikuota darbo vieta, kvietimai į bendruomenės renginius ir išskirtinės kokybės kava bei arbata.

– Ar inicijuojate tam tikrus laisvai samdomų darbuotojų susibūrimus, susipažinimus? 

– Kiekvieną pirmadienį „Monday Office“ nariai mėgaujasi sultingais vaisiais arba šviežiais kepiniais. Bendruomenės narius nuolat kviečiame į įvairius renginius, degustacijas.

– Kaip nuo įkūrimo keitėsi jūsų bendradarbystės erdvė ir kokius pokyčius numatote ateityje?

– Įsiklausome į bendruomenės narių pageidavimus ir stengiamės išplėsti jiems reikalingų paslaugų spektrą.

– Kokią naudą pastebi pas jus dirbantys „freelanceriai“?

– „Monday Office“ ne tik įkvepia, bet ir padeda kurti reputaciją jūsų verslui.

Rubriką „Bendradarbystės erdvės“ pristato laisvai samdomiems specialistams sukurta elektroninė apskaita „CFlow“ (išbandykite nemokamai čia).   


Nuotraukos: „Monday Office“

Komentarai

Karantinas kai kuriems freelanceriams reiškia draudimą dirbti. O kaip su įsipareigojimais?

2020.03.16

Teisininko komentaras Vyriausybei nuo pirmadienio paskelbus karantiną, bent dviems savaitėms kai kuriems freelanceriams draudžiama arba pasidaro neįmanoma dirbti: negali išvykti į užsienį, nevyks suplanuoti renginiai, negali teikti kai kurių paslaugų. O daugeliui freelancerių tokia padėtis reiškia pradelstą lizingo ar būsto paskolos mokėjimą, taip pat artėja pajamų deklaravimo ir mokesčių mokėjimo laikas.  Apie teisinį karantino vertinimą […]

Skaityti daugiau

7 patarimai, kurie padės tapti sėkmingu „freelanceriu“

2019.07.05

Dirbti savarankiškai gali bene kiekvienas, tačiau, norint, kad individuali veikla taptų realiu pragyvenimo šaltiniu, o ne papildomu uždarbiu ar hobiu, reikia šiek tiek labiau pasistengti. Štai 7 patarimai, kuriais vadovautis turėtų kiekvienas „freelanceris“.

Skaityti daugiau

Jie – „freelanceriai“. K. Jarmalytė: „Tapyba ant drabužių meną priartinu prie žmonių“

2017.09.10

Rubrikoje „Jie – „freelanceriai“ lankosi kūrėja Karolina Jarmalytė. Naujame interviu mergina atskleidžia, kaip atsisakė aukštų pareigų ir pasinėrė į tapybą, dalinasi mintimis apie savarankišką darbą ir meną, kuris artimas visiems žmonėms. 

Skaityti daugiau
freelanceris

„Freelanceris“ Lietuvoje: kaip pradėti dirbti individualiai?

2016.06.01

Tau seniai atsibodo „ofisinis“ darbas nuo aštuntos iki penktos, rutina ir tai, kad direktorius iki šiol nepadidino algos. Gal verčiau dirbk individualiai ir būk „freelanceris“?

Skaityti daugiau

„Pakrantė“ – gamtos apsuptyje įsikūrusi bendradarbystės erdvė kūrybininkams

2018.12.18

Anot Giedrės Krylovaitės, „Pakrantės“ „coworking’as“ išsiskiria tuo, kad yra įsikūręs gamtos apsuptyje ir yra ideali vieta kūrybininkams, kurie čia gali naudotis net teniso kortais.

Skaityti daugiau

Jie –„freelanceriai“. Grafikos dizainerė Rūta: „Klientai patys dažnai nežino, ko nori“

2018.12.18

Savamokslė grafikos dizainerė įsitikinusi, kad dauguma jos kolegų susiduria su įnoringais klientais, ir atskleidžia savo metodą, kaip kovoti su užsakovais, kurie ir patys ne visuomet supaiso savo įgeidžių.

Skaityti daugiau

Bendradarbystės erdvių tinklas „Happspace“ Kaune „freelanceriams“ siūlo net masažus

2018.12.01

„Happspace“ lokacijose ypatingas dėmesys skiriamas ne tik darbui, bet ir poilsiui, laisvai samdomi specialistai, panorėję, čia gali atsipalaiduoti masažo kambaryje arba numigti būtent tam sukurtoje vietoje.

Skaityti daugiau

Bendradarbystės erdvė „Altspace“ plečiasi: ypač laukia kūrybinių industrijų atstovų

2018.11.06

Didelio susidomėjimo sulaukęs ir didžiules ambicijas pademonstravęs „hub’as“ lapkričio 5 dieną atidarė antrąjį savo padalinį.

Skaityti daugiau
Vilnius Tech Park

Bendradarbystės erdvė „Vilnius Tech Park“: žaliuojanti oazė „freelanceriams“ ir startuolių komandoms

2018.09.27

Rubrikoje „Bendradarbystės erdvės“ – žaliuojančioje Vilniaus oazėje įsikūręs „Vilnius Tech Park“, kuriame vietą atranda ne tik „freelanceriai“, bet ir įvairaus dydžio startuolių komandos bei investuotojai.

Skaityti daugiau

„Jie – „freelanceriai“. Du viename: D. Pauliuščenkaitė – ir meno vadovė, ir tekstų kūrėja

2018.09.23

Deimantė sėkmingai įsisavino dvi specialybes – tekstų kūrėjos bei meno vadovės – ir jau kurį laiką teikia individualias paslaugas tokiems klientams, kaip „Garnier“, „Fructis“ ar „Viaplay“.

Skaityti daugiau